Ruim 15 jaar geleden ben ik begonnen in de logistieke SAP wereld. Ik ben betrokken geweest bij beheer van SAP, SAP module implementaties en verbeter projecten bij nationale en internationale bedrijven.

In mijn rol als SAP consultant heb ik de bedrijfsprocessen altijd belangrijker gevonden dan de gebruikte SAP modules. De grenzen tussen modules zijn voor mij voornamelijk de plaats om naar mogelijkheden en overlapping te zoeken. Daardoor en ook door mijn nieuwsgierigheid heb met veel verschillende SAP modules diepgaand gewerkt zoals PM, CS, SD, WM, MM en MDG.
Naast de SAP modules heb ik veel belangstelling voor de systemen die in communicatie met SAP de bedrijfsprocessen ondersteunen. Ook hier kijk ik graag over de grenzen heen of en wat er te halen valt.

Door mijn ervaring en open karakter kan ik op alle niveaus goed en snel contact leggen. Ik werk graag in een team waarmee we gezamenlijk naar het doel, die optimaal ondersteunend functionerende omgeving voor de gebruikers, toewerken.

Ik word graag uitgedaagd, ik ben er van overtuigd dat zowel ik als de klant het beste uit onszelf halen als we net even verder gaan dan we gewend zijn.

Mijn motto: Don’t be a dick en Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

×