Als SAP consultant heb ik een zeer uitgebreid en diepgaand technisch profiel. Met meer dan 15 jaar ervaring met SAP technologie en integratie ben ik in staat om functionele en technische eisen te vertalen naar ontwerpen en deze ook te realiseren.

Mijn kracht is dat ik behalve op technisch vlak ook op de gebieden van project-, proces- en verandermanagement kan acteren. Met meerdere jaren ervaring in de rol van integratie architect en Scrum master heb ik multifunctionele teams aangestuurd.

Ik ben in staat mensen te begeleiden op technisch en detail niveau bij de realisatie. Maar ik breng ook graag op het conceptueel niveau oplossingen in kaart en neem een organisatie mee in het besluitvormingsproces.

Een uitdaging ga ik niet uit de weg. Vooral als daar het proces om het projectdoel te bereiken mee gediend is. Mijn werkhouding is gedreven en enthousiast. Ik ben een professional die een waardevolle bijdrage levert aan een team en zorgt voor voortgang en effectiviteit voor de organisatie, het team en mijn eigen inzet.

This post is also available in: Engels