Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik eerst in de advertentiebranche gewerkt en later in de incassobranche. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik belangrijke bijdrages geleverd aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen binnen de afdelingen waarin ik werkte. Echter, na verloop van tijd vond ik te weinig uitdaging in deze werkomgeving en ben ik gelukkig met iemand in contact gekomen die mij de mogelijkheid bood een SAP-cursus te volgen. Als snel merkte ik dat ik het studiemateriaal makkelijk opnam en dat ik veel plezier kreeg in het werken met SAP.

 

Inmiddels ben ik al weer enkele jaren werkzaam als SAP-consultant, heb bij twee opdrachtgevers gewerkt en heb vele succesvolle go-lives meegemaakt. Het werken in een team en het gezamenlijk naar één doel toewerken zijn aspecten die mij zeer aanspreken. Daarom ben ik zeer gemotiveerd om mijn brede werkervaring, de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn SAP studie en mijn kennis en ervaring uit mijn huidige werkzaamheden volledig in te zetten. Mocht het voor een nieuwe opdracht nodig zijn om een aanvullende cursus of andere scholing te moeten volgen, heb ik daar uiteraard geen bezwaar tegen. Ik leer snel en makkelijk en kennis vergaren zie ik als een welkome aanvulling op mijn huidige werkervaring en kennis.

Ik ben een gedreven persoon die goed kan samenwerken in een team en door mijn zelfdiscipline ook goed zelfstandig kan werken.

×