Wij hebben meerdere passies als het gaat om ons pallet aan diensten. Naast uitgebreide kennis op IT gebied, hebben wij veel ervaring met analyseren en adviseren. Onze klanten leggen complexe vraagstukken bij ons neer of het nu gaat om een bedrijfsproces dat niet lekker loopt, een nieuw te realiseren interface tussen systemen tot complete projecten en beheer. Dat doet de klant met ons, omdat zij erop vertrouwen dat Pitch ERP de kennis en kunde in huis heeft om te leveren. Met oog voor detail zonder daarbij het overzicht te verliezen en er zo voor te zorgen dat de oplossing past binnen de organisatie van de klant.

Bij onze opdrachtgevers zijn de uitdagingen op proces, integratie en IT gebied vaak breed en daarom biedt Pitch ERP op deze verschillende gebieden haar expertise aan.

Proces & Systeem Integratie

Wij geloven dat IT, data én proces integratie noodzakelijk zijn om de commerciële bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te realiseren. Pitch ERP Integrators hebben jarenlange ervaring bij multinationals en begrijpen integratie beter dan ieder ander.

Lees meer

SAP consultancy

Wij kiezen ervoor een breed scala aan SAP expertises aan te bieden. Pitch ERP SAP consultants zijn hierdoor breed inzetbaar en hebben passie voor ons werk!

Lees meer

This post is also available in: Engels