Ik heb gestudeerd aan de Fontys Hogescholen en ben in januari 2006 afgestudeerd in de richting Mens & Informatica. Na mijn studie ben ik begonnen als SAP consultant in het SAP Retail Team van Capgemini. Met veel plezier heb ik in die tijd verschillende opdrachten tot een goed eind gebracht. Omdat er ook andere zaken belangrijk zijn heb ik me van 2009 tot 2018 gericht op het gezinsleven.
SAP blijft echter aan je trekken en in 2018 ben ik opnieuw met veel plezier en gedrevenheid begonnen bij Pitch ERP.

Ik leer erg snel waardoor ik vlug ingewerkt ben in een nieuwe of wijzigende omgeving. Van nature ben ik een enthousiast persoon en neem ik daar andere makkelijk in mee. Door goed te luisteren en te analyseren ben ik in staat om complexe vraagstukken op de juiste wijze te benaderen.

Door mijn open karakter leg ik makkelijk contact met anderen op verschillende niveaus. Een van mijn sterke punten is mijn optimistische instelling, zo denk ik bijvoorbeeld in mogelijkheden en oplossingen.

Door mijn ervaring in rollen op het gebied van SAP beheer en change management ben ik goed in staat business processen te vertalen in oplossingen binnen SAP. Ook op het gebied van training en coaching kan ik, door middel van mijn enthousiasme en positieve instelling, mijn kennis goed over te dragen op anderen. Mijn specialisatie ligt op het gebied van SAP SD en Retail, maar ik heb ook ervaring met de modules MM, FiCO en CRM.

This post is also available in: Engels