Geboren (1972), getogen en nog steeds woonachtig in het mooie Veenendaal. Mijn carrière begonnen bij BSO (Nu bekend als ATOS Origin) als programmeur in Triton (later Baan ERP). Vanuit Triton doorgegaan als Baan Finance consultant en bij Andersen Consulting (Nu Accenture) van het BaaN pakket de switch naar SAP Finance gemaakt. We weten allemaal dat uiteindelijk alles in Finance tot uiting komt. Ook de uiteindelijke resultaten van de productie, in- en verkoop en logistieke processen. Daar is de interesse voor End-2-End denken en integrale processen gestart.

Ik hou van uitdagingen. Onze klanten helpen deze uitdaging samen aan te gaan om het probleem op te lossen, het nieuwe proces, de veranderde wetgeving, de procesverbetering te implementeren.

Voetbal is mijn passie. Ik ben ook een voetbal trainer/coach met UEFA-B. Het opleiden van spelers, het vormen van een team en daarmee resultaten behalen is schitterend om te zien. Het getrainde terug zien in de wedstrijden, zien dat het werkt en de spelers die daardoor beter worden is schitterend om te zien. Zo is dat ook met Pitch ERP. Integrale oplossingen en procesverbeteringen implementeren en het beoogde resultaat met het project team bereiken, fantastisch. Daar doen we het voor!

Ik ben een gedreven persoon in zowel de consultancy en als trainer/coach. Leg de lat altijd hoger. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn klanten en mijn team. Elkaar scherp houden waardoor het project geen vertraging oploopt en iedereen kan presteren.

Mijn motto’s: “De fles is half vol” en “Always look on the bright side of life”

This post is also available in: Engels