Ik ben geboren in Hamburg, Duitsland en heb de eerste 10 jaar van mijn IT-loopbaan in Duitsland gewerkt. Ik begon met Programmering in COBOL en andere talen uit de wereld van de Mainframe computers.

Naast applicatie programmering kwam ik toen al snel met interfaces en elektronische communicatie in contact. Dit liep dan als een rode draad door mijn carrière tot ik in 1999 bij Philips in Eindhoven ingezet werd en voor het eerst met SAP, ABAP en Idoc’s werkte. SAP en Philips hebben me dan niet meer losgelaten, ook doordat ik mijn man Frank hier leerde kennen en verhuisd ben naar Nederland.

Ik heb met veel plezier ruim 12 jaar in verschillende integratieprojecten bij Philips gewerkt, maar uiteindelijk besloten mijn andere passie (voeding en gezondheid) te volgen. In deze jaren heb ik interessante mensen en een heel andere manier van werken leren kennen, en ook heel veel over mezelf. Daarbij werd me duidelijk, dat de liefde voor en het plezier in het werken in de IT nooit helemaal was verdwenen.

Zo ben ik in 2021 met veel enthousiasme bij Pitch-ERP begonnen en ben gefascineerd door de nieuwe Cloud gebaseerde SAP-omgeving CPI. Volgens mij is integratie nog veel belangrijker geworden en ik verheug me erop met mijn kennis en ervaring veel klanten met de ontwikkelingen in deze nieuwe wereld te helpen. Mezelf verder ontwikkelen en waarde leveren voor het team is mijn ambitie.
Ik ben vrolijk en behulpzaam en schroom niet de nodige vragen te stellen.

Want wie niet toe kan geven iets niet te weten, die is volgens mij niet heel slim.

This post is also available in: Engels