We kiezen ervoor om een breed scala aan SAP-expertise aan te bieden. Voor onze klanten komt een vraagstuk zelden voor op één functioneel gebied, maar betreft het de inrichting van een compleet bedrijfsproces (of een deel daarvan). Kennis van aangrenzende processen, systemen en technieken is vereist om tot de juiste oplossing te komen. Onze consultants vullen elkaar dan ook aan en hebben een gelijkaardige instelling: Passie voor ons werk!

Door onze brede kennis hebben wij een goed overzicht van de situatie bij de klant. Samen bepalen we welke oplossingsrichting het beste past. Wij nemen onze klant mee in onze manier van denken en aanpak, wat leidt tot de optimale implementatie van de oplossing. We hebben dus meer te bieden dan alleen SAP.

Projecten

Regelmatig worden wij door onze klanten gevraagd om projecten uit te voeren. Onze parate kennis van de processen bij de klant in combinatie met onze SAP-ervaring zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van het project. Meer weten? Bekijk onze cases !

This post is also available in: Engels