Ik begon mijn carrière in 1991 bij Philips Lighting en heb meer dan 8 jaar ervaring in Product Marketing (commerciële processen) en Kwaliteitsmanagement (industriële processen).

Inmiddels ruim 22 jaar werk ik met SAP en heb vooral op Data Management gebied erg veel ervaring op gemaakt. Ook heb ik enkele jaren in het O2C / SD team gewerkt, operationeel werk en waarvan 5 jaar als team lead van hetzelfde team. Na de verzelfstandiging van Philips Lighting, dat nu Signify heet, ben ik weer terug bij Data Management en heb vooral project support en wijzigingsvoorstellen gedaan.

Sinds 1 november werk ik bij Pitch ERP en ik verheug me enorm op deze nieuwe uitdaging. In mijn Philips jaren heb ik heel veel met consultants gewerkt maar toen zat ik aan de andere kant van het contract. Nu een nieuwe ervaring – ik ben er klaar voor!

Ik ben vrij flexibel en makkelijk in de omgang en communicatie, iets wat ik door heel wat verhuizingen geleerd heb. Geboren en getogen in Duitsland woon ik inmiddels bijna 20 jaar in Nuenen. Ik ben al ruim 30 jaar getrouwd met Ilse, we hebben drie volwassen kinderen en twee kleinkinderen. Voetbal is nog steeds mijn leven, maar skiën is mijn passie. En mijn droom? Ooit parttime rentenieren in Portugal, maar daarvoor is het nu nog te vroeg!! Um dia …

This post is also available in: Engels