Ik begon mijn loopbaan in 1989 bij Philips als logistiek medewerker in het magazijn. Al snel werd ik gevraagd door de verkooporganisatie om daar te komen werken als logistiek planner.
Hier heb ik de basis gelegd voor mijn kennis over logistiek en bedrijfsprocessen. 

In 1998 ben ik overgestapt naar de lokale IT afdeling, nadat, door de deelname aan de SAP implementatie voor de verkooporganisatie, mijn interesse voor de techniek en SAP in het bijzondergewekt was. Ik sta open voor nieuwe dingen en leer snel, waardoor ik ook hier flexibel inzetbaar was. Snel werd ik verantwoordelijk voor EDI implementaties en webtools (voor klanten en inhouse) en heb daarnaast met veel plezier iverschillende projecten gewerkt. Goed analyseren en een goed overzicht houden was essentieel om SAP en de verschillende bedrijfsprocessen te stroomlijnen. 

In de loop van de jaren zijn SAP en interfaces de basis geworden van mijn werkzaamheden waarbij ik altijd aangeboden heb om nieuwe zaken op te pakken. Zo had ik naast mijn dagelijks werk kleine projecten lopen, zoals advies geven over telefonie, iPad of OneDrive installatie voor de medewerkers maar ook grotere projecten als CRM voor accountmanagement en trainingen over deze en andere onderwerpen. Ik heb me altijd met veel interesse in de verschillende onderwerpen verdiept.  

Mijn focus is daarbij vooral op SAP SD geweest, maar doordat ik veel met interfaces gewerkt heb en tools die hiermee een verbinding hadden heb ik ook ervaring met PO, MM, CRM en Purchasing. 

Ik ben een vrolijk en open mens en werk net zo graag in een team als zelfstandigMet mijn enthousiasme neem ik anderen makkelijk mee en deel graag mijn kennis op een begrijpelijke manier.  

This post is also available in: Engels