Mijn carrière begon in de logistiek waar ik verschillende rollen had van inkoop, voorraadbeheer, warehousing en productieplanning. Bij het bedrijft YACHT , kreeg ik de kans om deel uit te maken van een SAP-implementatieproject voor MARS, waar mijn nieuwe carrièrehoofdstuk begon.

Ik heb ervaring met SAP Modules MM, PLM en MDM en heb verschillende projecten gedaan waar ik heb bijgedragen aan het in kaart brengen van vereisten, het Business Change-proces en Key user training. Ik heb minder ervaring met andere modules zoals EWM, QM en SD, maar ik ben er zeker van dat wanneer de tijd daar is, ik de gelegenheid zal aangrijpen.

Het volgende hoofdstuk in mijn carrière van de afgelopen 5 jaar starten bij Friesland Campina, waar ik mij focus op Data en specifiek Masterdata.  Ik heb deelgenomen aan verschillende datamigratieprojecten waar ik ETL heb gedaan (extraheren, transformeren en laden). Dit was niet alleen om in SAP te laden, maar ook vanuit SAP naar andere applicaties.  Ook ben is bekwaam om met alle stakeholder de requirements  opstellen en waar nodig is, om te vertalen naar een werkbare oplossing.

Data wordt het ding waar iedereen het tegenwoordig over heeft.  Om mezelf uit te dagen, heb ik mijn vaardigheden uitgebreiden en gebruikt programmeertalen als SQL en Pythons.  Dat heeft me geïnspireerd om een cursus Full stack development te volgen om mijn hobby in het bouwen van webpagina’s te bevorderen.

Ik heb uitstekende interpersoonlijke vaardigheden waardoor ik aan een breed scala aan klanten kan communiceren.  Ik ben een directe en duidelijke communicator die verwarring in teams elimineert en snel de essentie identificeert.

Ik vind dat het leven kort is en dat we altijd plezier moeten hebben  ook in onze carrière

This post is also available in: Engels